Hola Maternitat Emocionada

Hola Maternitat Emocionada

Fa 6 mesos que em vaig decidir a escriure aquest blog, feia molt temps que el tenia creat, però no el tenia obert. Moltes pors m’impedien escriure i poder transmetre tot allò que verdaderament tenia ganes.

Una conversa telefònica amb una gran dona em va fer agafar forces per encetar-lo i començar a col·locar paraules.

Us he d’explicar que, primerament, el blog es deia “maternidad emocionada”, però el vaig canviar per “amb ulls de”, aquest últim em va semblar que em definia més, ja que tinc la sort de poder observar amb molts d’ulls (mare, mestra, dona, psicopedagoga, assessora de lactància, educadora de massatge infantil, acompanyant maternal…).

En aquest mesos no m’he sentit a gust amb aquest nom i crec que el que havia pensat abans m’allibera molt més, per aquest motiu, he decidit fer el canvi al primer nom.

“amb ulls de” no ha estat un error, sinó he après molt amb ell, m’ha donat la força a llançar-me a les xarxes socials i a observar-me a mi mateixa amb nous ulls.

Em sento còmode parlant sobre els infants, però encara més quan parlo de les emocions maternals, aquelles que podem patir les mares en la criança i educació dels nostres petits.

Us puc anomenar un tema, que em toca de ben a prop i que m’agrada parlar-ne, és sobre la violència obstètrica, sé que potser hi haurà gent que no ho entengui, però també em sento bé visibilitzant aquests tipus de sentiments i sensacions pròpies com d’altres mares.

Demano disculpes pels canvis que anireu observant, però sento que poc a poc vaig posant la meva essència en aquest blog.

Gràcies per continuar aquí i donar-me forces per seguir escrivint.

Una abraçada ben forta.

 

cropped-shutterstock_270525050.jpg

Hola Maternidad Emocionada

Hace 6 meses que me decidí a escribir este blog, hacía mucho tiempo que lo tenía creado, pero no lo tenía abierto. Muchos miedos me impedían escribir y poder transmitir todo lo que verdaderamente tenía ganas.

Una conversación telefónica con una gran mujer me hizo coger fuerzas para iniciar y empezar a colocar palabras.

Os tengo que explicar que, primeramente, el blog se llamaba «maternidad emocionada», pero lo cambié por «amb ulls de», este último me pareció que me definía más, ya que tengo la suerte de poder observar con muchos de ‘ojos (madre, maestra, mujer, psicopedagoga, asesora de lactancia, educadora de masaje infantil, acompañando maternal …).

En estos meses no me he sentido a gusto con este nombre y creo que el que había pensado antes me libera mucho más, por este motivo, he decidido hacer el cambio al primer nombre.

«amb ulls de» no ha sido un error, sino he aprendido mucho con él, me ha dado la fuerza a lanzarme a las redes sociales y en observarme a mí misma con nuevos ojos.

Me siento cómodo hablando sobre los niños, pero aún más cuando hablo de las emociones maternales, aquellas que podemos sufrir las madres en la crianza y educación de nuestros pequeños.

Puedo nombrar un tema, que me toca de cerca y que me gusta hablar de ello, es sobre la violencia obstétrica, sé que puede que haya gente que no lo entienda, pero también me siento bien visibilizando estos tipos de sentimientos y sensaciones propias como de otras madres.

Pido disculpas por los cambios que iréis observando, pero siento que poco a poco voy poniendo mi esencia en este blog.

Gracias por seguir aquí y darme fuerzas para seguir escribiendo.

Un abrazo muy fuerte.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s